AMZS MOTOREVIJA, Dunajska 128, SI-1000 Ljubljana | AMZS

Kaj vse nudi najsodobnejši poligon za varno vožnjo v tem delu Evrope?

Kaj vse nudi najsodobnejši poligon za varno vožnjo v tem delu Evrope?

Učenje, vaje, nasveti


AMZS Center varne vožnje Vransko je namenjen izvedbi vadbe varne vožnje za voznike osebnih vozil, motornih koles, tovornih vozil in avtobusov. Programi vadbe so razdeljeni na intenzivne (osnovne) in nadaljevalne tečaje, različnim ciljnim skupinam voznikov pa so na voljo tudi posebni programi – na primer tečaj varčne vožnje, tečaj za seniorje, tečaj za voznike avtodomov in ostali. V centru varne vožnje so na voljo tudi strokovni programi – na primer za reševalce, gasilce, policijo, vojsko in ostale.

V AMZS centru varne vožnje Vransko usposobljeni inštruktorji izvajajo tudi zakonsko predpisane programe izobraževanja in usposabljanja za varno vožnjo (program za izbris kazenskih točk, program za voznike začetnike, pridobivanje in podaljševanje temeljnih kvalifikacij, program za trenerje), svoje površine, prostore in znanje pa AMZS Center varne vožnje ponuja tudi za organizacijo in izvedbo različnih dogodkov s preventivno, komercialno in družabno vsebino.


Za večji prikaz kliknite na sliko.

Programi za voznike osebnih avtov

Programi varne vožnje za avtomobiliste učijo, urijo in osveščajo voznike osebnih vozil na zabaven, adrenalinski in preventiven način. S tem vozniki spoznavajo in dopolnjujejo znanje, ki ga ne morejo pridobiti v šoli vožnje. V AMZS Centru varne vožnje izvajajo intenzivni in nadaljevalni tečaj varne vožnje za avtomobiliste, nadaljevalni tečaj pa lahko voz-niki dodatno nadgradijo tudi z individualnim treningom.

Značilen potek intenzivnega tečaja varne vožnje, ki traja cel dan, je sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela. Na teoretičnem delu se tečajniki učijo osnove dinamike in fizikalnih zakonitosti pri vožnji avtomobila, pravilne ureditve vozniškega delovnega prostora, tehnike zaviranja v normalnih razmerah in ob preteči nevarnosti, tehnike vožnje ovinkov, tehnike izogibanja oviram, izvejo pa tudi vse o pasivnih in aktivnih varnostnih napravah v avtu. Na praktičnem delu tečaja udeleženci najprej nastavijo pravilen položaj sedeža in sedenja v avtu, nato pa vadijo zaviranje (zaviranje v primeru nevarnosti, zaviranje v sili, primerjava zavorne poti), izogibanje oviram (ovire simulirajo vodne zavese), zaviranje na podlagi z neenakomernim oprijemom, pravilno izpeljavo ovinkov in zaviranje v ovinkih, učijo pa se tudi pravilnega reagiranja ob zanašanju avta (na hidravlični plošči). Na nadaljevalnem tečaju vozniki pridobljeno znanje iz intenzivnega tečaja varne vožnje še dodatno nadgradijo s ponovitvijo osnovnih vaj pri večjih hitrostih, osvojijo pa še nekaj novih in zahtevnejših vaj.

Program za voznike avtodomov

V kratkem teoretičnem delu se udeleženci seznanijo z osnovami vožnje avtodoma, spoznajo razmere za vožnjo, kako pravilno načrtovati vožnjo, pritrditi in označiti tovor, spoznajo pa tudi nevarnosti preobremenitve avtodoma.

Praktični del obsega šest vaj, v katerih udeleženci s svojimi avtodomi spoznavajo pravilne tehnike zaviranja na različnih podlagah, zaviranje v nevarnosti, pravilno izpeljavo ovinkov in izogibanje oviram; hidravlična plošča omogoča vadbo reakcij ob zanašanju vozila.

Program za voznike terenskih vozil

Nov razgiban poligon za terensko vožnjo omogoča tudi vadbo s terenskimi vozili. Za učinkovito upravljanje terenskega vozila mora voznik dobro poznati njegov pogonski sklop, možnosti prenosa moči in uporabo elektronskih sistemov za pomoč pri vožnji na spolzki in neravni podlagi. Poligon vsebuje več sklopov, ki skupno ponazorijo večino razmer, v katerih se vozniki terencev lahko znajdejo med vožnjo po brezpotjih.

AMZS programi za motoriste

Motoristi vedo, da je vožnja motocikla svojevrstno doživetje, je pa tudi preskus znanja, predvidevanja, obvladovanja motocikla in pravilnih odločitev v kritičnih trenutkih. V AMZS centru varne vožnje lahko motoristi na varen način in v nadzorovanih okoliščinah preskusijo in vadijo različne manevre, vaje in ravnanje v kritičnih trenutkih. Ključne so vaje in zato programom za motoriste pravijo tudi test in trening vožnje.

V AMZS centru varne vožnje motoristom ponujajo različne tečaje; intenzivne tečaje varne vožnje za motoriste, intenzivne tečaje varne vožnje s sopotnikom, tečaje s trial motorji, ogrevalne tečaje za motoriste, nadaljevalne tečaje varne vožnje za motoriste, program Varno na cesti, tečaje varne vožnje za mlade motoriste (s skuterji) in individualni trening. Ob teoriji v učilnicah tečaji potekajo na posameznih sklopih poligona in na cesti.

AMZS programi za voznike tovornih vozil in avtobusov

Vozniki tovornih vozil in avtobusov imajo zelo odgovorno vsakodnevno delo, zato mora biti njihova vožnja resnično varna in udobna. Marsikateri voznik meni, da je po več sto tisoč prevoženih kilometrov že pridobil vse potrebno znanje, vendar dolgoletne izkušnje inštruktorjev AMZS kažejo ravno nasprotno; številni poklicni vozniki imajo na primer težave z zaviranjem in izogibanjem oviram. V AMZS Centru varne vožnje lahko vozniki tovornih vozil in avtobusov ob pomoči sodobnih tehničnih naprav spoznajo različne tehnike vožnje, zaviranja in izogibanja oviram, hkrati pa se seznanijo tudi z osnovnimi tehnikami varčne vožnje. Voznikom sta na voljo intenzivni in nadaljevalni tečaj. Ob skrbni zasnovi tečajev, strokovnosti inštruktorjev in predvsem tehničnih zmožnostih poligona je AMZS Center varne vožnje na Vranskem edini poligon za tako kakovostno vadbo s tovornimi vozili in avtobusi pri nas.



Program za voznike začetnike

Vozniki začetniki, ki so vozniški izpit opravili po 13. 8. 2010, morajo opraviti tudi program vadbe varne vožnje in se udeležiti skupinske delavnice. Program ni enak navadnemu tečaju varne vožnje, temveč je prilagojen novim voznikom in namenjen spoznavanju kri-tičnih razmer v nadzorovanem in varnem okolju, kjer se lahko naučijo pravilnih odzivov in ukrepov, še preden bodo s tem soočeni v vsakdanjem prometu.

Program za izbris kazenskih točk

Program za izbris kazenskih točk je namenjen vsem, ki so dosegli 4 in niso presegli 17 kazenskih točk, udeležijo pa se ga lahko tudi na lastno željo, saj napotilo s strani Ministrstva za pravosodje ni več potrebno. Programa se lahko udeležijo enkrat v obdobju treh let, s potrdilom o opravljenem dodatnem usposabljanju za varno vožnjo pa jim sodišče iz evidence izbriše 4 kazenske točke.

Pridobitev in podaljšanje temeljnih kvalifikacij

Redno usposabljanje za pridobitev ali podaljšanje temeljnih kvalifikacij je za voznike tovornih vozil in avtobusov obvezno za opravljanje njihovega poklica. Kandidati, ki so opravili prvi tečaj rednega usposabljanja, morajo le-tega ponovno opravljati vsakih pet let v obsegu 35 ur ali vsako leto v trajanju najmanj 7 ur. Usposabljanje morajo kandidati opraviti pred iztekom veljavnosti spričevala, ki potrjuje redno usposabljanje.

AMZS tečaj varne vožnje za seniorje

V današnjem času je na naših cestah vedno več voznikov z dolgoletnimi vozniškimi izkušnjami. Z napredovanjem tehnologije v avtomobilih in številnimi novimi pravili v cestnem prometu pa imajo starostniki mnogokrat nekaj težav s prilagajanjem na nove avtomobilske čase. AMZS Center varne vožnje Vransko starostnikom ponuja tečaj varne vožnje, kjer spoznavajo elemente varne vožnje, se preskusijo v sposobnostih obvladovanja avtomobila in obnovijo ter nadgradijo znanje iz cestno-prometnih predpisov. Starostniki lahko v AMZS centru varne vožnje osvežijo tudi znanje iz predpisov in se pripravijo na pridobivanje vozniškega dovoljenja tudi v zrelih letih.

Tečaji za lastnike starodobnih vozil

Vožnja vozila brez servo-ojačanega krmilnega sistema, dodatno ojačenih zavor in hidravlične sklopke ni zahtevna samo za roke in noge; v kritičnih trenutkih, kot sta zaviranje na spolzkem vozišču in nenadno zaviranje v sili, se starodobnik odziva drugače kot sodoben avto. Starodobna vozila nimajo elektronskih pomagal ESP, ABS in ASR, zato tečajniki spoznavajo drugačen način vožnje.

AMZS tečaj varčne vožnje

Tečaj varčne vožnje je v namenjen predvsem profesionalnim voznikom. Po izkušnjah inštruktorjev AMZS se pri voznikih, ki so opravili tečaj varne vožnje, povprečna poraba goriva zmanjša za 6 do 9 odstotkov. Tako lahko voznik tovornega vozila, ki prevozi 100.000 kilometrov na leto, privarčuje tudi do 2000 litrov goriva. Udeleženci se ob pomoči inštruktorja naučijo pravilnega vodenja vozila, ki ga ne vozijo več po posluhu, ampak s spremljanjem delovanja motorja preko merilnika motornih vrtljajev. Udeleženci se naučijo tudi pravilne uporabe sklopke, izbire prave prestave v menjalniku ter učinkovitega zaviranja.



AMZS program za vodstvene kadre

Tečaji za pravne osebe in vodstvene kadre so namenjeni vsem tistim, ki upravljajo z voznimi parki podjetij. Tečaji so oblikovani po želji naročnika in so lahko osredotočeni na večjo učinkovitost voženj ali večjo varnost.

Programi za otroke

Program, ki je prilagojen otrokom od 5. do 8. leta starosti, je namenjen zgodnjemu spoznavanju motošportnih panog – kartinga in motociklov. Z vadbo v kartih in pravih motociklih otroci na varen in zabaven način nabirajo nove izkušnje in razvijajo motorične sposobnosti. Na voljo so tudi otroški in družinski trial kampi, ki so namenjeni otrokom od 6. do 10. leta starosti, ki se radi ukvarjajo s športom. Programi so primerni tudi za otroke, ki imajo težave z razvojem motorike.

Dogodki in prireditve

AMZS Center varne vožnje Vransko je s svojo lokacijo, veliko zunanjih in notranjih predstavitvenih prostorov, učilnicami, sejno sobo, prijetno restavracijo in tudi s poligonom odličen prostor za organizacijo dogodkov, prireditev in druženj.

Dinamična vožnja z Andrejem Jerebom

Ljubitelji dinamične vožnje in avtomobilskega športa lahko v AMZS Centru varne vožnje Vransko preživijo tudi adrenalinsko popoldne v družbi večkratnega slovenskega prvaka v rallyju Andreja Jereba. Andrej vse udeležence dinamične vožnje seznani z dirkaškim načinom vožnje, s triki, pravili in zmogljivostmi rally športa, udeleženci pa se lahko tudi sami preskusijo za volanom dirkalnika.

Blaž Poženel




Značke

CVV

Komentarji

PETER RUDL
26.5.2015 14:09:50
Je že zgodovina, kako dolgo sem član AMZS, včlanjen v Dravogradu. Nimam komentarja, imam pa vprašanje: ker rad tudi po mokri cesti hitro vozim, ne kot nedeljski šoferji z zloščenemi avti, me zanima sledeče: prvič v življenju sem si kupil nov avto, OPEL ZAFIRA, orginal pnevmatike so CONTINENTAL, PREMIUM CONTAKT. 205X 65 91H ,drugih oznak nima,. V vaših testih pnevmatik piše, CONTINENTAL CONTI PREMIUM CONTAKT 5.. Zanima me samo to, koliko so moje pnevmatike slabše kot vaše testne. Rad imam vrhunske pnevmatike, v zadnjih letih sem vozil z Bridgestone turanza, pred temi pa z Michelinkami. Najboljši test za mene, čez JEZERSKO, pa po ovinkih do Železne kaple. Hvala za morebitni odgovor, čeravno nisem mogoče pisal na pravi naslov. lep dan želim, peter rudl, lajnar koroški.
Dodaj komentar:
Dodaj

Ostale novice

Novice
27.01.2016 (Ne)prepoznavanje
27.01.2016 Slovenski avtomobilski trg 2015
27.01.2016 Nov pravilnik o prometni signalizaciji in prometni opremi na javnih cestah
27.01.2016 Izbor Slovenski avto leta 2016
27.01.2016 Prometna varnost na slovenskih cestah v letu 2015
27.01.2016 Sejem zabavne elektronike CES v Las Vegasu
27.01.2016 Avtomobilski salon v Detroitu
27.01.2016 Nova poslovna enota AMZS v Novi Gorici
27.01.2016 Seja skupščine Avto-moto zveze Slovenije
27.01.2016 Motorevija je vstopila v 60. leto izhajanja, njeni zametki pa segajo v leto 1925
09.12.2015 (Ne)pravičnost?
09.12.2015 Pogovor z evropsko komisarko za promet Violeto Bulc
09.12.2015 TTIP sporazum in avtomobilski trg
09.12.2015 Kako bi lahko preprečili marsikatero hudo prometno nesrečo?
09.12.2015 Motorevija kot samostojna bralna aplikacija za tablice in pametne mobilnike
09.12.2015 Podelitev priznanj najboljšim moto športnikom in karetistom v letu 2015
05.11.2015 Izberite Slovenski avto leta 2016!
05.11.2015 Kakšen je resničen izpust dušikovih oksidov dizelskih avtov?
04.11.2015 Kdo koga ščiti?
04.11.2015 Kaj v resnici prihaja iz izpušnih cevi avtomobilov?
04.11.2015 Dan odprtih vrat AMZS na Vranskem
04.11.2015 Matej Žagar je v letošnjem svetovnem prvenstvu v speedwayju osvojil šesto mesto
02.10.2015 Epilog
02.10.2015 Do zadnje kapljice?
02.10.2015 Zmaga v Rusijo, ekipa AMZS deveta
02.10.2015 Jubilej brez športne pike na i
02.10.2015 Tim Gajser je letošnji svetovni prvak v motokrosu v razredu MX2
01.10.2015 Izšla je oktobrska Motorevija!
01.10.2015 AMZS test 35 zimskih pnevmatik
26.08.2015 (Pre)obrat
26.08.2015 Nove oblike mobilnosti
26.08.2015 Slovenska električna rolka NGV
26.08.2015 Le še tri leta za zamenjavo vozniških dovoljenj
26.08.2015 Težave z izpustom trdnih delcev najsodobnejših bencinskih motorjev
26.08.2015 Kje končajo pripomočki za prvo pomoč s pretečenim rokom trajanja?
26.08.2015 Svetovno prvenstvo v speedwayju
26.08.2015 V svetovnem prvenstvu v motokrosu v razredu MX2 po poškodbi Herlingsa
26.08.2015 Izšla je septembrska Motorevija!
26.08.2015 Otroci na poti v šolo in iz nje
09.07.2015 Izzivi in zaveza
09.07.2015 Fordov sistem za samodejno prilagajanje hitrostnim omejitvam
09.07.2015 Seja skupščine Avto-moto zveze Slovenije
09.07.2015 Mladi motokrosist Maks Mausser
09.07.2015 Dirka evropskega prvenstva v motokrosu v Radizlu
04.06.2015 Z elektroniko na poti do avtonomnosti
04.06.2015 Zgrajena predor Markovec in hitra cesta Koper – Izola
04.06.2015 Velika izbira avtokart, vodnikov in atlasov pri AMZS
04.06.2015 Matej Žagar v svetovnem prvenstvu v speedwayju
06.05.2015 Strategija
06.05.2015 Akcija AMZS za večjo varnost kolesarjev in motoristov
06.05.2015 Elektronski vdori v avtomobile
06.05.2015 Zmagoslavje Mateja Žagarja na uvodni dirki letošnjega svetovnega prvenstva v speedwayju
06.05.2015 Prva zmaga Tima Gajserja na dirki za svetovno prvenstvo v motokrosu v razredu MX2
06.05.2015 Koliko v resnici tehtajo naši avtomobili?
01.04.2015 Izmenjava
01.04.2015 Umirjanje prometa
01.04.2015 5. avtomobilski SPA v AMZS centru varne vožnje Vransko
01.04.2015 Svetovno prvenstvo v motokrosu v razredu MX2
01.04.2015 Svetovno prvenstvo v speedwayu
01.04.2015 Stanje registriranih osebnih avtomobilov v Sloveniji konec leta 2014
01.04.2015 Kdaj bolj realno merjenje porabe goriva?
01.04.2015 (Ne)resnična poraba hibridnih avtov
01.04.2015 Začetek prodaje električnih avtomobilov
04.03.2015 (Ne)požrešnost
04.03.2015 Uvedba sistema eCall šele leta 2018
04.03.2015 Moto športniki pred novo tekmovalno sezono
04.03.2015 Svetovno prvenstvo v motokrosu
30.01.2015 BMW: krpanje varnostne luknje!
28.01.2015 Zasuk
28.01.2015 Slovenski avtomobilski trg v letu 2014
28.01.2015 Prometna varnost na slovenskih cestah v lanskem letu
28.01.2015 Starostniki v prometnih nesrečah
28.01.2015 V izboru Slovenski avto leta 2015 je slavila škoda fabia
28.01.2015 Sejem zabavne elektronike CES v Las Vegasu
28.01.2015 Lucija Sajevec, nova direktorica delniške družbe AMZS
28.01.2015 Seja skupščine Avto-moto zveze Slovenije
28.01.2015 Jan Pancar, uspešen mladi motokrosist
10.12.2014 Slepa ulica
10.12.2014 Podatki v avtomobilih in njihova uporaba
10.12.2014 Jon Boyd (General Motors)
10.12.2014 Kako (ne)varne so slovenske ceste?
10.12.2014 Podelitev priznanj najboljšim moto športnikom in kartistom v letu 2014
10.12.2014 Matej Žagar, moto športnik Slovenije v letu 2014
10.12.2014 Slovenski avto leta 2015
05.11.2014 Izkušnje in preizkušnje
05.11.2014 Eko nalepke na avtomobilih v prodajnih salonih
05.11.2014 Svetovno prvenstvo v speedwayu
05.11.2014 Električna mobilnost v Sloveniji
05.11.2014 Uber: taksi nove dobe ali izmikanje pravilom?
05.11.2014 Od septembra velja okoljevarstveni standard euro 6
01.10.2014 Ironija usode
01.10.2014 Zaščita pred avtocestnim hrupom
01.10.2014 FIA evropsko tekmovanje mladih kolesarjev v Oslu na Norveškem
01.10.2014 Skupna akcija AMZS in Rdečega križa Slovenije na MOS v Celju
01.10.2014 Seja skupščine Avto-moto zveze Slovenije
01.10.2014 Tim Gajser je v letošnjem svetovnem prvenstvu v motokrosu v razredu MX2 osvojil peto mesto
28.08.2014 Ne le prve šolske dni!
28.08.2014 Združevanje izpitnih centrov za opravljanje voziških izpitov
28.08.2014 Mednarodni program ugodnosti za člane AMZS Show your Card!
28.08.2014 Nova pravila vožnje v naravnem okolju
28.08.2014 Klicni center AMZS in pomoč na cesti
28.08.2014 Janez Remše
09.07.2014 Vrednote
09.07.2014 Gradnja avtoceste med Gruškovjem in Draženci
09.07.2014 Gajser tik pod vrhom
09.07.2014 Vzdrževanje slovenskih cest
09.07.2014 Sodobni trivaljni motorji
04.06.2014 Obveza in zaveza
04.06.2014 Odprtje linije za izdelavo novega renaulta twinga v Revozu v Novem mestu
04.06.2014 25 let katalizatorja
04.06.2014 Nogomet in njegova povezava z avtomobili
04.06.2014 Zmaga Mateja Žagarja na dirki za SP v speedwayu na Finskem
06.05.2014 Kaznovanje za prometne prekrške v tujini
06.05.2014 Sožitje avtomobilistov in kolesarjev
06.05.2014 Kje končajo izrabljeni avtomobili?
06.05.2014 Beleženje števila prevoženih kilometrov ob tehničnem pregledu
06.05.2014 112 let merilnika hitrosti
06.05.2014 Sejem Avto in vzdrževanje v Celju
06.05.2014 Pogovor s podpredsednikom AMZS Jožetom Režonjo
06.05.2014 Pogovor z Miranom Stanovnikom
06.05.2014 Zamik na račun mrtvih
02.04.2014 Elektrošok
02.04.2014 Divjad na cesti
02.04.2014 Mobilne aplikacije za slovenske avtomobiliste
02.04.2014 Izkušnje udeležencev tečajev varne vožnje za motoriste v AMZS Centru varne vožnje Vransko
02.04.2014 Letošnje svetovno prvenstvo v speedwayju
02.04.2014 Avtomobilski SPA v AMZS Centru varne vožnje
02.04.2014 Pogovor z doc. dr. Petrom Liparjem, predstojnikom Prometnotehniškega inštituta FGG Ljubljana
02.04.2014 Predpisi o vleki prikolic
05.03.2014 eCall – samodejni klic na pomoč ob prometni nesreči na voljo tudi v Sloveniji
05.03.2014 Avtomobilska črna skrinjica – bo postala del naših avtomobilov?
05.03.2014 Svetovno prvenstvo v motokrosu
05.03.2014 Pogovor z Janezom Prosenikom
05.03.2014 Stanje registriranih osebnih avtomobilov v Sloveniji konec leta 2013
05.03.2014 Prestavitev
03.02.2014 Davki za varnost?
03.02.2014 Slovenski avtomobilski trg v letu 2013
03.02.2014 Nepravinosti pri izobraževanju voznikov
03.02.2014 AMZS kasko promet samo za člane AMZS
03.02.2014 Priprave na začetek nove tekmovalne sezone
03.02.2014 Izbor Slovenski avto leta 2014 - zmagala je škoda octavia
11.12.2013 Avtomobilske novosti v prihajajočem letu
11.12.2013 Za predsednika AMZS izvoljen Anton Breznik
11.12.2013 Pogovor z novim predsednikom AMZS Antonom Breznikom
11.12.2013 Podelitev priznanj najboljšim slovenskim moto športnikom in kartistom
11.12.2013 Preusmerjanje pozornosti
08.11.2013 Slovenski avto leta 2014
07.11.2013 Komu sveti?
07.11.2013 Kakšno gorivo (lahko) točimo v naše avtomobile?
07.11.2013 Pogovor z Davidom Juričem, generalnim direktorjem družbe Summit motors Ljubljana
07.11.2013 Matej Žagar o letošnji tekmovalni sezoni
07.11.2013 Vinjete za vožnjo po slovenskih avtocestah v letu 2014
07.11.2013 Skupščina Avto-moto zveze Slovenije
03.10.2013 Vožnja v naravnem okolju
03.10.2013 Mladi kolesarji AMZS so se izkazali!
03.10.2013 Svetovni prvak!
03.10.2013 Dirka za svetovno prvenstvo v speedwayju v Krškem
02.10.2013 Avtogol
30.08.2013 Seja skupščine Avto-moto zveze Slovenije
30.08.2013 Evropsko prvenstvo v minimotu na Vranskem
29.08.2013 (Iz)govori
29.08.2013 Obeta se podražitev vinjet za uporabo slovenskih avtocest
29.08.2013 Spremembe zakona o pravilih cestnega prometa
29.08.2013 Električni avtomobili
06.07.2013 Nevaren dotik
06.07.2013 Pomemben mejnik
06.07.2013 Zemeljski plin kot pogonsko gorivo
06.07.2013 Najboljši kolesarji AMD Moste
06.07.2013 Gerčar ponovil lanski uspeh
05.07.2013 Delitev in souporaba avtomobila – se rešitev lahko uveljavi tudi pri nas?
05.07.2013 Pomoč iz zraka
30.05.2013 Zavajanje z uradnimi podatki o porabi goriva
29.05.2013 Počivališča ob slovenskih avtocestah
29.05.2013 Na plakatirani strani Alp!
29.05.2013 Obnova avtocest v letu 2013
29.05.2013 Pešci so najšibkejši
29.05.2013 Žagar med najboljšimi
29.05.2013 Uvodnik, Motorevija junij 2013
26.04.2013 Manj žrtev, več prometa, nevarni odseki
25.04.2013 Luknje – na cestah in v blagajnah!
25.04.2013 Kratkovidnost
28.03.2013 Uvodnik, Motorevija april 2013
28.03.2013 Potepanje po Tuniziji
28.03.2013 Od voznika do komentatorja
28.03.2013 Nevarna jeza
28.03.2013 Ne le pripravljenost, tudi znanje!
28.03.2013 Samodejni klic na pomoč
28.03.2013 AMZS Potovanja - nova ugodnost za člane AMZS
28.03.2013 Novo in ekskluzivno za člane AMZS - AMZS zavarovanje
28.03.2013 Pred začetkom motoristične sezone
28.03.2013 Zakaj oči lezejo skupaj?
28.03.2013 Avtomobilski SPA v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem
28.03.2013 Kako vozijo v Skandinaviji
28.03.2013 Žagar začel s petimi točkami
27.02.2013 S katerimi in kakšnimi avtio se vozimo v Sloveniji?
27.02.2013 Priprave najboljših slovenskih motošportnikov na novo tekmovalno sezono
25.01.2013 Prometna varnost na slovenskih cestah v letu 2012
25.01.2013 Izbor Slovenski avto leta 2013
25.01.2013 Pogovor z Matejem Žagarjem, december 2012
25.01.2013 Skupščina Avto-moto zveze Slovenije, 12.12.2012
25.01.2013 Novost pri članstvu AMZS v letu 2013
25.01.2013 Vinko Zajec, dobitnik priznanja Državnega sveta RS za prostovoljno delo
22.01.2013 Najmanjša prodaja v tem stoletju!
12.12.2012 Avto, ki vozi sam, postaja realnost
12.12.2012 Odkrivajmo in izkusimo Slovenijo
12.12.2012 Podelitev priznanj najboljšim moto športnikom in kartistom v letu 2012
12.12.2012 Klemen Gerčar, motošportnik leta
12.12.2012 Uvodnik, december 2012
12.12.2012 Kazni za prometne prekrške storjene v tujini: kdo in kako jih lahko izterja?
07.11.2012 Dr. Danijel Starman, predsednik Avto-moto zveze Slovenije: pogovor
07.11.2012 AMZS na 12. festivalu za tretje življenjsko obdobje
07.11.2012 Uvodnik, november 2012
07.11.2012 Dan odprtih vrat AMZS na Vranskem 2012
07.11.2012 Uspešni slovenski motokrosisti
06.10.2012 Uvodnik, oktober 2012
06.10.2012 Tekmovanje iz tehničnega reševanja ob prometni nesreči
05.10.2012 FIA evropsko prometno-izobraževalno tekmovanje
05.10.2012 Tim Gajser mladinski svetovni prvak v motokrosu v razredu 125
29.08.2012 Ali zaupate svojim očem?
29.08.2012 Milejše kazni!
06.05.2012 Motorevija tudi za iPad!
25.04.2012 Kje je meja? Rekordno visoke cene goriv
05.04.2012 Kilometri - prevoženi ali prirejeni?
04.04.2012 VW lego avto

Pomoč na cesti

1987 ali ++386 1 5305 353
24 ur na dan, vse dni v letu
Cena klica na številko 1987 je odvisna od operaterja.
Za več informacij kliknite tu.

Informacijski center

brezplačna št.: 080 28 20
stac. tel.: +386 1 5305 300